Gaphalsarna

Linköping är kulturstaden i våra hjärtan. Gaphals har i över tio års tid skapat hundratals konserter i Linköping. Det är en kulturverksamhet som blomstrar och vi alla älskar att ta del av. Efter pandemin har kulturens utmaningar blivit större och det behövs nya metoder för att säkra ett framtida rikt kulturliv! Vår verksamhet har stöd från Linköpings kommun och Statens Kulturråd. Men detta stöd räcker inte till för att hålla kulturlivet levande. Vi bjuder nu in dig och dina vänner till att vara en med och stödja vår verksamhet. Nu kan du bli en del av ”Gaphalsarna” genom att stödja vårt arbete med att förgylla Linköpings kulturliv.

Tillsammans gör vi vår röst hörd för kulturen. Vi vill inte längre lägga vår framtid i andras händer. Linköpings kulturliv skall stabiliseras genom vårt arbete tillsammans.

Gaphals mottog 2017 Lars Winnerbäcks Nyponstipendie för att ha berikat Linköping som kulturstad genom hundratals konserter där engagemang, lust och genuint intresse gått före ekonomisk vinning. För att med stora visioner, men med förankring i det lokala, ha skapat mötesplatser för musikintresserade och en viktig scen både för den smala och breda livemusiken.

Som Gaphalsare stödjer du oss med minst 100 kr i månaden. Du förbinder dig till att stödja oss i sex månader och din insats skapar ett stabilare kulturliv i Linköping där mer live-musik kan upplevas. Din insats kan liknas med en Spotify- eller Netflixprenumeration på prima kultur. Det skapar mer upplevelser i vår gemensamma stad.

Om du som privatperson vill stödja oss med ett större belopp kontakta Patrik på p@gaphals.se eller Swisha oss på 123 405 35 42

Kommunicera med oss i vår Facebook-grupp ”Linköpings Gaphalsar” och föreslå bokningar, prata ihop dig med andra eldsjälar och snacka om vart vi ska ha nästa förfest och testa öl innan gigen. Det är tillsammans vi gör stan än mer underbar!